Γιατί να εμπιστευτείτε την ITProServices για την υποστήριξη της υποδομής σας?

Κερδίστε χρήματα. Το κόστος των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης της ITProServices σας εξοικονομεί χαμένες ώρες που θα διέθεταν οι εργαζόμενοί σας προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν προβλήματα των Η/Υ και του δικτύου σας χάνοντας πολύτιμο χρόνο απο την εργασια τους.
Προστατέψτε το κύρος της εταιρείας σας. Όταν το δίκτυό σας αντιμετωπίζει προβληματα και εμποδίζονται οι εργασίες σας, (πχ δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με email), εκτός από το κόστος των χαμένων εργατοωρών, υπάρχει και ο αρνητικός αντίκτυπος απέναντι στους πελάτες και τους συνεργάτες της εταιρείας σας. Με την τακτική παρακολούθηση και συντήρηση της υποδομής σας φροντίζουμε ώστε οι περιπτώσεις βλαβών και προβλημάτων να προλαμβάνονται.
Σας μεταφέρουμε τις τελευταίες εξελίξεις και σας συμβουλεύουμε. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι, παρακολουθούν και μελετούν διαρκώς τις εξελίξεις. Εργάζονται καθημερινά σε διάφορα περιβάλλοντα, εγκαθιστώντας και συντηρώντας τις πιο πρόσφατες λύσεις, και έτσι σας μεταφέρουν γνώσεις και εμπειρίες, και σας συμβουλεύουν ώστε η εργασία σας να είναι παραγωγικότερη.
Ελέγχουμε συστηματικά πράγματα που άλλοι συχνά παραβλέπουν. Ο έλεγχος της σωστής λήψης backup των δεδομένων σας, ο έλεγχος ότι οι απαιτούμενες διαδικασίες ασφαλείας δικτύου τηρούνται όπως πρέπει, ο έλεγχος των logs για επιθέσεις από το Internet, είναι κάποιοι από τους ελέγχους που είναι κρίσιμοι για να είμαστε σίγουροι ότι το δίκτυό σας είναι άρτια εφοδιασμένο και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα σενάριο καταστροφής. Αν και γνωστά τα παραπάνω, συνήθως η πλειοψηφία των υπεύθυνων μιας μηχανογράφησης τα παραμελεί καθημερινά.

Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε και να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες υποστήριξής μας επικοινωνήστε μαζί μας.